Virágnak köszönhetően levelező tagozaton elvégezhettem a csokikanál készítő harmaddiplomás képzést! Ha ti nem szeretnétek pótvizsgázni, javaslom a Milka csokival ne kísérletezzetek! Nálunk a kutyák nagyon örültek, hogy elszúrtam! A melegítés hatására kicsapódott belőle valami "egészséges" adalékanyag és kásás lett. Olyan képet véletlenül sem mutatott, mint a Virág blogján. Mivel nem akartam szégyent hozni a fejére súgást kértem! Ennek az eredményét láthatjátok itt!
Itt még nagyon izgultam, hogy megszilárdul-e!
És lássatok csodát! Sikerült!
Erika
Mi is a titka? Szépek lettek! Mi is kipróbáltuk egy 700grammos milkával. Nem lett mutogatnivaló. Orsi
VálaszTörlésJaj de szépek lettek!Már én is gondoltam rá, hogy kellene csinálni.
VálaszTörlésA képre írást leírom holnap Neked!:-)
Ez nagyon jó ötlet. :) Itt nagyon-nagyon sok kanalat kell majd használnom. :)))Na meg csokit.:)
VálaszTörlésKedves Orsi!
VálaszTörlésKépzeld én is úgy jártam a Milkával, ahogy gondolom Te is... csúnya csomós lett és olyan grízes kicsapódás keletkezett benne. Amivel sikerült, az bevonócsoki, a Lidl-ben vettem, bevallom a nem túl drága fajtából. (Talán 150 Ft körül volt egy táblával) Kevéske margarinnal dolgoztam össze és attól lett kicsit folyósabb.
Erika