2012. augusztus 16., csütörtök

Konzervgyár OTTHON


Úgy gondolom az utóbbi egy hétben üzemlátogatásra simán lehetett volna jönni a konyhánkba: 
I. felvonás: Szilvalekvár (ipari mennyiségben)


II. felvonás: Szilva befőtt és fagyasztott fél szilvák



III. felvonás: Paradicsom

 IV. felvonás : Lecsó
Hirtelenjében sok volt a tennivaló az elrakással, de olyan jó benézni a kamrába! A finom nyári ízek, illatok ott sorakoznak a polcokon és tudom, hogy mi van az üvegekben, milyen eljárással készült. 
Tényleg öröm letenni a családi asztalra! 
(Természetesen másodállásom nem ért véget, hiszen a dézsás savanyítóba folyamatosan dobálom az uborka végét, az almapaprikát, a gyöngyhagymát és amim van! Illetve ma délután játszadozom a gondolattal, hogy még egy láda paradicsomnak nekifutok!)
E.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése