2011. december 23., péntek

Áldott karácsonyt!

Nagyon hálás vagyok, hogy sok minden történt velem az elmúlt napokban és sajnálom, hogy nem tudtam közzétenni:
a narancsos-marcipános bon-bon receptet 
Pofon egyszerű: durva reszelőn lereszeltem a marcipán masszát, hozzá ugyanannyi kekszpor, ízlés szerint porcukor. Ezt a szárazanyagot kifacsart narancs levével dolgoztam össze, majd golyókat formáztam. Étcsokoládéba megfürdettem, a tetejére szeletelt mandulát szórtam. Egyszerű és nagyon finom.
***
Olyan jó, hogy a gyerekkori barátnőimmel tudtam ebédelni és déltől folyamatosan estig együtt lehettünk. Mindent átbeszéltünk, nyűgöt, örömet, kihívást, élményt, ki hogy készült, mit vett-készített kinek! Utána végigsétáltunk az adventi vásáron, este beültünk egy kávézóba és úgy mentünk haza, hogy régen nem engedhettük már meg magunknak ezt a "linkóciskodást"!
Jó volt! 
***
23-án megsütöttem mindent! Hókiflit, linzert, mézeseket és a narancsos-marcipános golyókat készítettem. Nagyon várom az ünnepet, vigyáztam rá, hogy ne legyen "bizniszkarácsonyunk", sok mindent készítettem és minden nap egy órát lelki önmagammal és a jó Istennel voltam. Még csak kierőszakolnom sem kellett az egy órákat, kis szervezéssel "megteremtődött". Sokat jelentett nekem!

Áldott, szép karácsonyt kívánok Nektek! Legyen békesség és szeretet minden családban, lelki szemeinket pedig a mi Urunk érkezésére vessük, hogy méltó bölcső legyen a szívünk az Ő érkezéséhez!
Köszönöm a karácsonyköszöntő e-maileket!
E.

4 megjegyzés: