2011. január 27., csütörtök

Húúúú, de megleptetek!

 Ezt a díjat kaptam ma! 
A díjat Bergamott, Nelli,  és Bubu ajándékozta nekem!
 Köszönöm szépen, nagyon örültem neki! Meglepett a dolog, mert nem tudtam, hogy van ilyen és örülök, hogy örömet találtok abban, amiket felteszek.


A díjat a következőknek ajánlom fel:
Kikocsnak , akit azért szeretek olvasni, mert őszinte, tiszta egyszerűséggel ír a mindennapok kihívásairól! Kendőzetlen, soha nem érzem a pózolást, az álcát! Szeretem azt a stílust, ahogy ír! Szerintem Janikovszky Éva jókat nevetne rajta!


Kilikét  azért választottam, mert az a lelki finomság, ami árad a soraiból, a képekből nagyon sokszor egyenesbe hoz engem.
 És sok-sok tartalmas blogot szeretek olvasni, pedig nem is ismertem ezt a világot! Örülök, hogy főztök, hisztek, varrtok, horgoltok, kenitek és sütitek, fűzitek, szövitek és fényképezitek! Azt gondoltam, hogy erre nem érek rá! Hálás vagyok érte, hogy tudok csinálni a napomban erre is időt!

 A díjátadás szabálya:
─ Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
─ Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
─ Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, és linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
─ Tehetséges, kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.

Köszönöm, hogy gondoltatok Rám!
Pereg a játék tovább!
Erika

2 megjegyzés:

  1. De jóóóóó!Látom tovább is adtad már!:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kedves szavaid! Hát, Janikovszky Éva már nem fog nevetni rajtam, de én az ő írásain szoktam. Nemrég olvastam felnőtt könyveit, nagyon élveztem! :)
    megszültem a továbbítást:
    http://nagycsaladban.blogspot.com/2011/01/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés