2011. január 4., kedd

Adaptált bónuszkártyák

Nagyon köszönöm Virág a bónuszkártya ötletet! Miért? ... mert elgondolkodtatott, hogy mit tudok adni általa a tanítványaimnak! Megismerhetem őket nem iskolai élethelyzetekben, megtaníthatom zsebpénz nélkül nekik, hogy bizony a jó dolgok fogynak :o) , megnézhetem milyen közösségi csoportosulások vannak az osztályomban: vajon kik akarnak egyszerre beváltani ugyanolyan dolgokat? 

Mi történhet velem? 
Mivel a gyerkőceim ilyet még nem pipáltak, lehet, hogy február végére egyiknek sem lesz egy darab bónuszkártyája sem, én viszont elmondhatom magamról, hogy mozgalmas január-február van a hátam mögött. Itthon rakok ki magamról egy fényképet az éjjeli szekrényre, hogy ne felejtsenek el szapora bónuszbeváltó akcióm során!
De az is lehet, hogy kiderül van olyan, aki be tudja osztani év végéig a kilenc kártyácskáját! Miért pont kilenc? Nem a Melyiket a kilenc közül című elbeszélés ihlette a mennyiséget, hanem arra gondoltam, hogy hat hónap van a tanév végéig és egyik hónapban egy, a másik hónapban kettő beváltási lehetőség vár mindenkire. Ez az optimális eset!
Az is lehet, hogy a többi osztály megkívánja ezt tőlünk (egyébként ez lehetséges, mert ma már többen megnézték, hiszen ezt gyártottam egész délután!) A gyártástechnológiában részt vett Bálint nevű iskolásunk, aki krónikus energiatúltengésben szenvedett, így beküldték hozzám! Csodálatosan bánt a vágópaddal és irigykedve olvasta a kártyák szövegét! Többször megkérdezte: Ezt ki kaphatja meg? Mit kell csinálni ahhoz, hogy valaki ilyet szerezzen? Megköszöntem a segítséget és egy másik Bálint ment ki az irodámból! (Láttam a szemén!)


Névre szóló borítékok készültek, rajta ajándékcsomag képe!
Hogy mit rejt a csomag? 


Felhívás egy keringőre....
  • PIZZA, COLÁVAL (ne ájuljatok el! Bárcsak egy félévben egyszer ... Talán elnézitek Nekem! A férjem egyébként azt mondta, neki ebből kellene kilenc! Na puff!)
  • MESEOLVASÁS (Én mesélek. Szokták szeretni a gyerekek!)
  • PASSZ! - Ma ne feleljek, nem készültem fel, fáradt vagyok!
  • SÉTA A TÓPARTON, EMLÉK FÉNYKÉPPEL! - közös sétánk megörökítése, emlékül ajándékozása!
  • PÉCSI KIRÁNDULÁS, SÉTA
  • MOZIZÁS, PATTOGATOTT KUKORICÁVAL
  • CSOCSÓPARTI
  • TÁRSASJÁTÉKOZÁS
  • GYERE, PINGPONGOZZ VELEM! 
Nagy bennem a várakozás és az izgalom! Remélem nagyon örülnek neki és közösségünk valamint egyéni jellemformálásuk javára szolgál a játék!
Drukkoljatok, mert holnap reggel kiosztom a bónuszkártya csomagokat és elhihetitek én is nagyon izgulok! Remélem be tudják osztani a kártyákat év végéig, ha mégsem jönnék egy darabig, tudnotok kell, hogy még nem sikerült nekik!
KÖSZÖNÖM VIRÁG!
Erika

3 megjegyzés:

  1. Mozgalmas félév előtt állsz. :)
    Majd írd meg, hogy fogadták a gyerekek.

    VálaszTörlés
  2. Erika, őszinte elismerésem a lelkiismeretes és lelkes munkádért! Biztos vagyok benne, hogy meg fogja háláni magát, lesznek jó gyümölcsei!

    VálaszTörlés
  3. Csuda ötleteid vannak!Mint mindig!:-)

    VálaszTörlés