2011. január 31., hétfő

Vess rá egy pillantást!

Az iskolában több házi versenyt hirdetünk a gyerekeknek, mindig törekszünk arra, hogy ki-ki megtalálja saját érdeklődési területét. Jutalomként változatos dolgokat szoktunk kitalálni, figyelünk arra, hogy olyan ajándékok legyenek, amelyek személyre szólóak vagy a gazdasági helyzet terhét hordozva, nem engedhetik meg maguknak a családok. Éppen ezért van egy listám, amit folyamatosan figyelek, könyvakciók, társasjátékok, írószerek, sporteszközök. Nekem ez úgy tartozik a heti munkámhoz, mint ahogy más iktat, felír a naptárba, felhív vagy tárgyal. Van a szekrényemben egy jól szituált nagy kartondoboz és abban gyűjtöm a kincseket! Van egy másik is abban pedig a reklám anyagokat, melyeket cégektől innen-onnan sikerül adományban összegyűjteni a pólóktól, a sapkákig, a tollaktól, a naptárig. Kicsit hosszan vázoltam a helyzetet, de tulajdonképpen végtelenül egyszerű! Mindig felteszem ide, amire lecsapok, mert hátha benneteket is érdekel! Egyrészt tudom, hogy többen dolgoztok iskolában, óvodában, másrészt szülőként, nagyszülőként, nénikeként és unokatesóként is érdekelhet a dolog! Íme az első fogásom így hétfő este magasságában:

-
Pinocchio kalandjai
Egy bábu története
1 050 Ft - 70% a kedvezmény!
(Eredeti ár: 3 499 Ft)
Vagyis irány az Alexandra Könyvesbolt oldalára, mert péntekig ez az egyik kedvezmény, amelyet ki tudtok használni:
A másik ugyanezen az oldalon a romantikus regények kedvelőinek:
február 4-én 24 óráig él az akció! 
Miért érdemes benézned? Jane Austen, Charlotte Bronte, Gárdonyi, Fekete István, Márai, Molnár Ferenc regények várnak. Nagy magyar írók füveskönyvei: Móráé, Babitsé, Gárdonyié, Móriczé stb. 
Nekem itthon is van kartondobozom! Egész évben pakolok bele, bárhova megyek, bármely korosztályhoz legyenek ajándékkönyveim! Ezt a kincsesbányát saját készítésű dolgokkal egészítem ki és elég normális keretek között lehet ünnepelni a barátokkal, családtagokkal a kiemelkedő eseményeket! 
Másik könyvlelőhely:
A Bookline-on a könyvszerda! Akciójuk:

Az Osiris Kiadó 450 féle könyvéből válogathatunk szerdán 0 órától 24 óráig.
 Az Osiris Diákkönyvtár sorozatban 7-800 Ft-ért beszerezhető nagyon sok általános és középiskolai kötelező olvasmány! Érdemes átböngészni a kínálatot!
Figyeljetek a postaköltségre is! Ha a környéketeken, játszótereken, gyülekezetekben közösen rendeltek akár nulla forint is lehet a házhoz szállítás! Csak egy agilis anyuka kell hozzá, aki egy riadó láncon végigfut, skypeon, e-mailen, mobilon!
Erika

3 megjegyzés:

  1. Szia Erika!
    Próbáltam (Sárosdi) Virágnál is válaszolni neked, de valamiért már megint nem jött ki a hozzászólásom. Úgyhogy, gondoltam, rögtön a forrásnál próbálkozom inkább! Szóval, kíváncsi vagyok, hogy milyen gyerekvicctárokat tudsz ajánlani?
    Üdvözlettel,
    Balogh-Ficsor Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Szia Szilvi!
    Írj egy e-mailt a címemre és küldöm! bartoserika66@gmail.com
    Várom! Erika

    VálaszTörlés
  3. Szilvi! Ezt nézd át!
    http://www.istentisztelet.hu/humor/
    Itt talán mazsolázhatsz! Az e-mail címet azért kértem, mert egy Word dokumentumba bepakolok, ha kéred és nem kell keresgélned! Igazad volt abban, hogy az oldalakon sok a csúnya vicc, ezért válogatni kell! Erika

    VálaszTörlés