2010. november 16., kedd

Közeleg...

Nyakunkon a karácsonyi vásár, készülnek a szépségek. Én arra törekszem, hogy szép, esztétikus dolgokat készítsek, de a munkám mellett a hatékonyság sem utolsó. Sőt számolni is szoktam és megtervezem, ha már a szabadidőmet rááldozom, hozzon az iskola konyhájára. Ezt az óriás teamécses díszt azzal a mellékzöngével ajánlom Nektek, szerintem szép ajándék és akár csomagkiegészítőként, akár egy csokoládéval szerény ajándékként megállja a helyét és egy kicsit mégis benne van a kezetek és a szépérzéketek!


Nem kell hozzá más, mint egy csomag Tesco-ban kapható óriás teamécses. Most 8 db-ot vehettek 390 Ft-ért. Tudom, mert betankoltam! Körbe a peremét szalaggal díszítsétek! Én majdcsakjóleszvalamire szlogennel, el szoktam rakni az ajándékszalagokat! Tehát költség nálam 0 Ft, ha veszed se kell emelt dózisban szedned a vérnyomáscsökkentőt az ára láttán! A díszítés lelemény és ízlés dolga: az egyiken kis favirág díszt, a másikon kis angyalkát láttok! A vásárban 300 Ft-ért gondoltam darabját eladni. Nem tudom, Ti soknak találjátok? Szóval én 16 db-ot készítek... Számoljatok csak!

Mi lesz még nálam?
 Kb. két hét múlva főzöm az almás-narancsos lekváromat fahéj ízesítéssel és összeállítom a fűszerolajos üvegeimet! Már készülnek a tűnemez díszítésű szemüvegtokok, tolltartók és karácsonyfa díszek. Ezek nagyon finom és szép dolgok, de elárulom, hogy annak az árával nem dicsekszem majd, mert azt megfizetni nem lehet. Hiszen tudjátok, a kézi munkát csak az tudja mibe kerül, aki már csinálta! De kell, hogy ilyen darabok is legyenek a kínálatban!
Ezek jelentős része vásári portéka, néhány privát darabot még felteszek majd!

Halkan mondom, nehogy meghallják a gyerekek... pszt! csitt! Készül már az adventi naptár! Egy-egy napon nemcsak finomság lesz ám a batyuban, hanem léleksimogató üzenet is... (teszek majd ide párat, hátha nektek is van kit simogatni vele!) pszt!
Erika

1 megjegyzés: