2010. november 16., kedd

Szülők - nevelők bálja

Immáron 6. alkalommal rendeztük meg közös összefogással a szülők-nevelők bálját. Célja  természetesen az óvoda és az iskola támogatása, azonban én még ennél is többet látok benne, pedig ez sem kevés. Nem tudom Ti hány olyan települést ismertek, ahol a tantestület műsort ad egy bálon. Évekig felkészültünk hol mesejátékkal, hol cirkuszi produkcióval, hol Fenyő Mikiéket megszégyenítő rock and roll-lal. Ha hiszitek, ha nem, a szülők megkívánták a műsorozást és harmadik éve parádés műsort adnak ők is, mi is. A szülők műsora fergeteges volt: tánctanárt fogadtak, ruhát varrattak és olyan táncot adtak elő, hogy az állunk leesett. Láttam az arcukat, hogy újra átélhették a megérdemelt sikert, a vastapsot, hogy a férjeik büszkén mutatták, hogy : - Ott az asszony! Hónapokig próbáltak, nem is tudjuk, hogy hozták össze, hogy anyukák 20 km-ről bejártak próbálni! Ezen a hétvégén meghívásuk van, a szomszéd falu polgármestere fellépésre kérte fel őket!
Mi minden évben próbálunk valami újdonságot bedobni: az idén zokni bábot dobtunk be, a Carmen, a We Are the World, és a Különben dühbe jövünk tűzoltó kórusa volt a produkciónk. Nekünk is minden évben a közös próbák, a sok nevetés adja a produkció velejét!


Nagyon hasznos szép dolgokra költjük a befolyt pénzt, létszámarányosan osztozunk az óvodával. Tavaly a sportpályát újítottuk fel, ebből a pénzből a kézilabda pálya labdafogó hálójának a lecserélésére futotta. Az idei pénzből kül- és beltéri pingpongasztalt szeretnénk venni. Az ötlet a szülőknek is és a gyerekeknek is tetszett.
Kívánom Nektek, hogy minél több helyen tudjatok közös célokat megfogalmazni és ha ez sikerült, küzdeni érte gyerekjáték lesz! 



1 megjegyzés:

  1. Jók ezek a buli, összekovácsolódnak az emberek és még hasznosak is!:-)

    VálaszTörlés